Attraktive parkleiligheter i Sandnes

Sandvedhagen 1 skal bli et hjem for en behagelig og fin hverdag med fokus på godt naboskap og aktiv livsstil. Prosjektet ligger på en åpen og solrik tomt like ved Sandvedparken og Sandnes sentrum. Her kan du velge mellom 27 godt gjennomtenkte leiligheter fra 40 til 108 kvm. Alle har balkong eller terrasser. Prosjektet har egen gjesteleilighet på 20 m2 og fellesrom på over 40 m2 som står til disposisjon til alle beboere.

Sandvedhagen1

Gjennomførte, trivelige og veldig gode boliger.

Du skal bo godt i Sandvedhagen. Det har vi sørget for. Ikke bare ved at leilighetene har utsikt i to retninger, men også med vindusløsninger som slipper inn mye lys. Det er gode uteplasser i første etasje og én eller to balkonger i leilighetene. Med størrelser fra 40 til 108 kvadratmeter er det også mye spennende å velge mellom.

Her vil du med andre ord noe som passer både dine drømmer og behov. Leilighetene leveres med gjennomført, god standard. Det er parkering i lukket anlegg og heis opp til etasjene. I tillegg får du som beboer tilgang til fellesrom og mulighet til å leie gjesterom om du skulle ha behov for dette. Sandvedhagen er boligene med det lille ekstra.

Sandvedhagen

3d visualisering av leilighet D-301

Sandvedhagen1

3d visualisering av leilighet C-301

Bruk din personlige smak og skap et harmonisk miljø i ditt nye hjem.
Din bolig. Ditt valg.

terrasse sandvedhagen1

3d visualisering av takterrasse C-401

Moderne kjøkken fra Norema

Less is more. I Sandvedhagen leverer vi kvalitetskjøkken fra Norema. Vi har valgt den stilrene kjøkkenmodellen Aspekt som standard. Kjøkkenet har hvitmalte glatte fronter i ren og presis design. Det er også mulig med ulike tilvalg på kjøkkenet om du kommer tidlig inn i prosessen. Da kan du velge akkurat den utførelsen og de fargene du ønsker.

Ønsker du tilleggsmoduler eller andre typer kjøkken fra Norema, hjelper vi deg selvfølgelig med dette.

I tillegg kan det være greit å tenke i gjennom om du også ønsker å bestille integrerte hvitevarer når du først flytter inn i en ny leilighet. Vi hjelper deg med gode råd slik at du får tilpasset leiligheten akkurat slik du ønsker.

Ha det bra på badet

Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Samtlige baderom leveres med flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusj legges det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører i herdet glass, i henhold til plantegninger. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Baderomsinnredning hvor servantskap har skap leveres i hvitfarge fra Norema. Samtlige leiligheter har vegghengte toaletter.

Det leveres veggspeil med innfelt belysning i sidefeltene. Baderommene leveres som standard med hvite, rektangulære veggfliser i smårutete dimensjon. Ønsker du større, rektangulære veggfliser av tilsvarende kvalitet og farge leveres dette uten pristillegg. På gulv er det valgt ut en gråtonet flis. Ønsker du andre type fliser på baderommet, vil det bli gitt tilvalgsmuligheter som avtales nærmere med entreprenøren.

Fellesfasiliteter og egen leilighet til ditt besøk

Sandvedhagen er et akkurat passelig prosjekt. Det er ikke for mange leiligheter i hvert bygg og det er godt med fellesareal. Men det som virkelig skiller dette prosjektet i forhold til de fleste andre er felles- og gjesterommet. Som beboer i Sandvedhagen har du tilgang til leie av fellesrommet i forbindelse med for eksempel bursdagsferinger eller andre sammenkomster der du har behov for litt mer plass. Her er det et fullt utstyrt kjøkken, bodplass, garderobe og toalett. I tillegg er det en uteplass på nesten 35 m2. Rommet vil også kunne være et samlingssted for dere som flytter inn i prosjektet og et utgangspunkt for samlinger som for eksempel vinsmaking og andre fellesaktiviteter.

Gjesterommet er også et stort pluss når du flytter inn i Sandvedhagen. Rommet står til disposisjon til alle beboere og kan leies. Helt perfekt når du venter på besøk og kanskje ikke har mulighet til å ta dem i mot i din egen leilighet. Da reserverer du ganske enkelt gjesterommet og gir ditt besøk mulighet for et skikkelig «hotellopphold». Rommet er på litt over 17 m2, samt et bad med dusj. Utgang fra rommet til felles terrasse. Et virkelig pluss for deg som flytter inn i Sandvedhagen. Her er alt tilrettelagt for behagelig dager.